Ajuntament de Tarragona

INSCRIPCIONS TANCADES FINS LA PROPERA EDICIÓ

AVĶS LEGAL
info

Informació legal LSSICE I LOPD

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgąnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades (LOPD) i la normativa que la desplega, us informem que les vostres dades de carącter personal s'inclouran en el fitxer "Ciberągora", el responsable del qual és l'Ajuntament de Tarragona, amb la finalitat de gestionar les inscripcions de la Ciberągora. Conforme el que estableixen els articles 15 i 16 de la LOPD, us informem que podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al Registre General de l'Ajuntament de Tarragona, Rambla Nova 59 de Tarragona, CP 43001.

D'acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerē Electrņnic (en endavant LSSICE), es manifesta que el domini http://ciberagora.tarragona.cat és propietat de l' AJUNTAMENT DE TARRAGONA, amb CIF P-4315000-B, i amb domicili a plaēa de la Font, n. 1 de 43001 de TARRAGONA.

Avķs legal de l'Ajuntament de Tarragona
L'edició d'enguany ha finalitzat. Inscripcions tancades fins a la propera edició. Grącies pel vostre interčs!
Omple el formulari
Inscripció realitzada correctament. Comprobi que ha rebut un email de confirmació. x
L'aforament ha estat superat. La seva inscripció queda en espera. L'Organització es posarą en contacte amb vostč si queden places lliures. x
Oooops!! Ho sentim, hi ha hagut algun problema. Torni-ho a provar! x
@